keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Toko motivaatio kasvoi hieman..

Olimme eilen Riitta Jantunen-Korrin opeissa kahden kaverin kanssa. Opit loivat hieman lisää intoa tähänkin harrastukseen ja treenit vaikuttivat toimivilta.

Cinan kanssa ruvetaan ottamaan seuraamista välillä myös ympyrässä, palkaten namilla siten, että nami tulee kädesta koiran seuraamiskohdalta. Nami voi olla kädessä koko ajan, mutta sen saa vasta selkeän vapautus- sanan aikaan. Tällä Cinaa hieman tylsistytetään seuraamiseen ja samalla opetetaan sitä käyttämään takapäätään paremmin. Tarkoituksena on poistaa poikittaminen ja vähentää piipitystä kun ympyrällä pitkään pyöriminen ei olekaan enää niin huisin hauskaa.... katsotaan onnistuuko ;)

Ruutu aloitettiin aika perusteista. Tällä kertaa (lähes kaikki kokeilleena;) kokeilemme näyttöruutua, eli kaikista lähimmäksi kisatilannetta. Tämä tarkoittaa sitä, että ruudussa ei ikinä ole mitään vaan sinne mennään itse ruudun takia. Tämän tyyppistä treeniä yritin joskus mutta en tainnut olla riittävän kärsivällinen. Cina vastaanotti tämän treenin hyvin ja tuntui, että jotakin tuloksia tuli lähes heti. Jatkamme siis tällä tavalla....

Odotamme innolla ensi tiistaita..

Ei kommentteja: