tiistai 10. kesäkuuta 2008

Parafiiniöljy toimii...

Eilen tulin töistä kotiin, haistoin jo kaukaa, että nyt ei kaikki ole kohdallaan. Rupesin paikantamaan hajua ja löysin saunan pukuhuoneesta hirveän kokoiset jätökset. Ajattelin mielessäni, että ei voi olla totta, se nimittäin ei ollut pienen belgin jätös, pikemminkin tanskandogin jätös....

Rupesin katselemaan ympärilleni, ja ihmettelemään pissaista laminaattilattiaa. Sitä oli joka puolella. Sekä pissaisia tassujen jälkiä. Kaikki oli sen verta epänormaalia, jos mikään belgin kanssa voi olla, että rupesin jo mielessäni miettimään, että onko panikoineet esim. ukkosta, onko täällä ukkostanut?! Mielessä kävi jopa epilepsiakohtaukset, kun pissaa näytti olevan kaikki seinän vierustatkin täynnä.

No, kun olin tanskandogin jätöksistä selvinnyt rupesin tutkailemaan matossa ollutta hirveän kokoista pissaläikkää..... Hämmästyksekseni läikän vierestä löytyi pullo saunan lauteille tarkoitettau parafiiniöljyä!!!! Pullo oli litran pullo ja täysin tyhjä. Korkkia ei ollut missään. Pullosta oli muutama sentti käytetty saunan lauteisiin ja pukuhuoneen penkkiin.

Hetken ihmeteltyäni tajusin siis, mistä johtui tanskandoggi talossa, pissaläikät seinien vieressä ja uidulta näyttävä pieni peeki. Pieni peeki oli kauttaaltaan parafiiniöljyssä, samoin koirien nukkumapaikat eli seinän vierustat seinineen ja tassuteltu laminaatti. Ei ollut pissaa, eikä ukkosta! Vain 1000 ml parafiiniä.

Kun olin selvinnyt jätösten korjaamisesta, lattian ja uusien maalattujen seinien moppaamisesta fairylla sekä pienen peekin pesemisestä, oli aika tarkastaa netistä parafiiniannostus pienelle peekille, jotta tietäisin mihin varautua tulevana yönä. Selvisi, että Riesa oli nauttinut noin hevosen annoksen ?!?!?!?

Illalla Riesan käydessä tarpeillaan välillä pepusta tuli pelkkää öljyä, joka kivasti värjäsi karvat keltaiseksi...välillä hieman löysää..

No, ehkä näistä jutuista pitäisi kirjoittaa kirja: elämää pienen peekin kanssa.

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Voi ei! Ei voinut nauramatta lukea :)) Tosin sua ei varmaan siivotessa paljon naurattanut...

Susanna kirjoitti...

Kyllä mua itse asiassa nauratti aika lailla.. ei voinut muutakuin nauraa kun toi pieni belgikin oli yläpäältä öljyssä =)