torstai 14. toukokuuta 2009

Kuinka iloinen voikaan olla hyvistä treeneistä..

Edellisen blogi kirjoittelun jälkeen Riesa on käynyt möllitokossa. Riesa teki täpöllä teholla kaiken minkä olen ehtinyt sille jo opettaa. Eli todella tyytyväinen olen. Tässä pistesaldoa, vaikka mölleistä jäi paljon parempi mieli, kuin mitä pisteet kertovat :)

Luoksepäästävyys 10
Paikalla olo 10
Hihna seura 9
Ilman hihnaa seuraaminen 10
Maahanmeno 8 ( Riesa ei osaa vielä nousta maasta ylös, tai siis ainakaan käskystä ;)
Luoksetulo 8 (samoin Riesa ei osaa siirtyä vielä edestä sivulle, sivulle tulon osaa muuten kyllä)
Seisominen 0 (osataan vasta pysähtyä)
Hyppy 0 (samoin osataan vasta hypätä, ei seisoa esteen takana ;)
Kok. vaikutus 10 YEEEE

pisteet 2. tulos 148 p.

CInan kanssa olimme eilen kisamaisissa tokotreeneissä, ja niistä jäi ihan hyvä mieli. Rakensimme kehän nurkkauksen nauhoineen päivineen ja siihen nurkkaan laitoimme ruudun. Tuomareita oli 1 kpl, ja muita kehäihmisiä 2 kpl, joten Cinalle homma meni täydestä vaikka olimme tutulla kentällä. Cina oli ihan yhtä hirveä kuin kisoissakin.

Seuraaminen oli tosi kamalaa, edisti, poikitti, painoi jalkaa vasten ja välillä kierroksillä singahteli jonnekin.. en kuitenkaan juurikaan puuttunut tähän, koska olimme "kisoissa". Ja tarkoitus nimenomaan oli yllättää se ruudun kanssa, mikä onnistuikin.
Luoksetulo meni suht hyvin. Tarkoittaen, että Cina pysähtyi seisomaan eikä juoksut läpi niin kuin aina kisoissa. Sitten ruutu.. Cina kurvasi suoraan luoksetulon aloituspaikalle mutta kuin ihmeen kaupalla pysähtyi sinne käskystä.. siis wtf.. se totteli sitä käskyä, kun yleensä kurvaa samantien takaisin ja laukkailee vaan edes takaisin.. sieltä sain sen sitten vielä ohjattua ruutuun ja palkattua ruudusta.. yes.. no, jos olisin ollut viisas, olisin palkannut sen siitä kun noudatti koheltaessaan seisokäskyä.. tällä pystyisi kisoissa varmasti pelastamaan monta liikettä, jos koira on ohjattavissa ja pysäytettävissä.. Mutta siis tämä oli todella hyvä treeni meille..sain puututtua Cinan kisatöppäilyihin.

Ei kommentteja: