keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kisoja ja lomailua

Siitä kun viimeksi kirjoitin tänne, on jo kulunut taas tovi. Koiraharrastusrintamalla on kisattu kaksi kertaa tokossa ja kolme rataa agissa vaihtelevalla menestyksellä..

Tokossa Harvialassa 18.4 kisat meni aivan penkin alle, ei varmaan koskaan ole mennyt niin huonosti..

Pidin hiihtolomani vasta nyt viikolla 17 ja olimme perinteisesti Rukalla. Koska olimme reissussa äijän kanssa kaksin, koiratkin oli mukana. Viikko oli oikein mukava ja se meni laskettelun, ulkoilun ja kelkkailu merkeissä. Ohessa muutama kuva koirista Rukalla. Sinne on vaan joka vuosi päästävä :)










Wappu vietettiin kotosalla kaveriporukalla ja sitten 2.5 olikin Vantaan Ojangossa kisat Cinan kanssa. Ensimmäinen rata meni huonosti, ihmekös tuo kun lähdössä vielä mietin, että muistanko rataa edes.. virheitä tuli miljoona. Toinen rata meni puoleen väliin hyvin, mutta sitten virheet pujottelun sisäänmenossa ja siitä se alamäki sitten alkoikin. Vikalla radalla tsempattiin ja saatiin hieno 0. tulos sijalla 4. Nollia ei tullut kovin montaa. Cinalla on nyt kaksi nollaa kolmosista.

3.5. Tokoiltiin sitten Ikaalisissaa. Meni paremmin kuin Harvialassa, mutta ei tulosta vieläkään. Silti olen moneen asiaan kisassa tosi tyytäväinen. Alla hieman kisasepustusta.

Paikalla olo 6 (oli kuulemma ollut levoton ja vaihtanut kylkeään useampaan otteeseen) Yllärihuono meille..

Seuraaminen 9 (ei ainuttakaan pihahdusta, Cina oli täysin hiljaa ja keskittyi)

Istuminen 9 (liikkui kun menin Cinan taakse)

Luoksetulo 6 (seisominen ok, maahanmeno 2 käskyä)

Ruutu 0 (kurvas taas luoksetulon alkuun, en ymmärrä miks, just ennen kehään menoa, luoksetulo ja ruutu peräkanaan samasta suunnasta vierekkäin otettuna onnistui tosi hyvin )

Hyppynouto 8 (pureskeli)

Metalli 9 (hidas palautus)

Tunnari 0 (haistoi oikean mutta potkaisi sen itse sivuun ja vahingossa otti väärän, tämä oli tuomarin analyysi ja olen samaa mieltä )

Kaukot 0 (vire huono ja liikkui sen takia ihan liikaa eteenpäin)
Kok. vaikutus 9 Yht 154 ei tulosta

VOI1 metsästys jatkuu 23.5. Tampereella ja 30.5. Vantaalla mikäli mahdutaan mukaan kisoihin...

Ei kommentteja: