tiistai 19. elokuuta 2008

Tokoilua Järvenpäässä

Eilen saatiin taas oppia tokoon Järvenpäässä Tending kurssilla. Liikkeinä tällä kertaa oli merkki+ruutu ja kauko-ohjaus.

Merkille meillä mennään käskyllä piste. Muutama kerta ollaan aikaisemmin tätä jo treenattu ja tämän kertainen treeni oli oikein onnistunut. Välillä laitettiin nami alustalle merkin taakse ja välillä otettiin näyttömerkkinä. Molemmat tavat menivät hyvin.

Sitten yhdistimme ruudun merkkiin ja yllätys yllätys, meni tosi hyvin. Lähetin pisteelle normaalista matkasta, palkkasin ja siirryin parin metrin päähän pisteestä ja lähetin Cinan siitä ruutuun. Jee =) Ruutua otettiin myös pelkiltään eri matkoilta näyttöruutuna.

Kauko-ohjauksessa keskustelimme, että miten saisin haluamaani lisävauhtia Cinan vaihtoihin ja kokeilemmekin nyt eri palkkaustapoja ja aloitamme pallosta. Yllätys.

Cinan vire oli koko treenin ajan tosi hyvä. Ai että, kun saman vireen saisi kisoihinkin, eikä sitä ylikuumenemista.... Nykyään aloitan kaikki treenit, kisamaiset ja tekniikan siten, että Cina on maassa rauhoittumassa ja tulee sieltä "tule" käskyllä. Kaikille liikkeille on oma "tunnus", ylimääräisiä höyryjä otetaan pois kiertotempulla ja treenit loppuu "loppu" sanaan.

Ei kommentteja: