lauantai 16. elokuuta 2008

Lomat tuli ja meni..

Lomalla oltiin kotosalla ja mökillä, mitään erikoista ei puuhattu. Jälkeä saimme aikaiseksi treenattua normaalia enemmän.

Eilen, perjantaina, kävin tekemään peltojäljen sekä Cinalle että Riesalle. Cinan metsäjälki on mennyt aika huonoksi=keskittymisvaikeuksia ja nenä ylhäällä sekä tarkkuuden puutetta. Niinpä peltokuuri on taas paikallaan. CIna jäljestikin pellolla huomattavasti paremmin, joskin ei yhtä hyvin kuin ennen.

Lauantaina otimme pk-tottista mihin olin kaikin puolin tyytyväinen. Esteet ja eteenmeno meni hienosti. Janat sitten olivatkin oma lukunsa.. näitä pitää treenata vielä paljon. Cinalla ei jostakin syystä oikein ollut edes halua lähteä etsimään jälkeä vaan toljotti mua, että eti itte jälkesi. No, janat löytyi lopulta mutta esitys oli niin surkea, että voi olla että syyskuun kisat jätetään väliin. Yritin lähettää Cinaa janoille noin 7 metristä.

Cinalta jää nyt iltaruoka ja aamuruoka väliin ja huomenna illalla otetaan uusi yritys. Josko se auttaisi kun ruoka pitää hakea jäljeltä.

Ei kommentteja: