keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Cina sairastaa

Odottelin ja katselin viikonlopun Cinan kuntoa, mutta kun Rouva ei sunnuntai iltanakaan syöstynyt syömään mitään ja vain makasi ja nukkui silmät lasittuneita päätin, että huomenna soitan lääkärille heti aamusta. Viikonloppuna Cina oli syönyt jotakin pientä, mutta kaikki tuli ylös mitä meni alaskin..Illalla tarjosin viiliä ja siankorvan, mutta Riesa oli ainoa, jota ne kiinnostivat. Cina oli aivan veto pois, eikä ihmekään kun ei tortain jälkeen ollut syönyt mitään tai jos saikin jotain alas sai varautua siihen, että kohta ne tulee ylös.

Lääkärissä sitten saatiin antibiootti alkavaan emätintulehdukseen, löytyi sauvabakteereita ja valkosoluarvot olivat koholla. Lisäksi saatiin monta eri lääkettä mahatulehdukseen. Uskomatonta, mutta totta, jo illalla Cina oli kuin eri koira ja riisi meni jo hyvin alas..epäilen siis että suurin aiheuttaja olivat nuo mahaongelmat..mutta tosi kipeä täytyi Rouvan olla kun ei edes piimä mennyt alas..


Töiden jälkeen lähdin Riesan kanssa kunnon lenkille ja jätin CInan vielä lepuuttamaan. Eteisessä kaivoin piponi hyllystä ja huomasi, että Riesa oli vähän stailannut pipoa uudestaan. No, se ei mitään haitannut sillä reikä oli takana juuri ponnarini kohdalla, joten hiukset siitä läpi ja menoksi. Olikin hieno homma, että tuli tuo nuorikko ulkoilutettua välillä ilman äitiään. Eksyimme matkalla koirapuistoonkin ja siellä oli jos minkä kokoista juoksukaveria. Riesa juoksi innoissaan perässä, mutta kun lauma kääntyikin Riesaa kohti, juoksi neiti nopeasti jalkoihini. Helposti rupesi myös "kiljumaan" jos tilanne näytti liian rajulta. Totesin, että täytyy yrittää kyllä enemmän lenkittää sitä myös yksin vaikka melko reipas se oli.

Ei kommentteja: