keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Riesan piti mennä näyttelyyn..

...mutta niinhän siinä kävi, että kun sen kerran vuodessa ilmoitan näyttelyyn, iski sitten silmätulehdus. Olin jo pari viikkoa tarkkailut silmää sillä silmällä, ja juuri ennen näyttelyä silmä rupesi punoittamaan niin paljon, että haimme silmätipat. Aikaisemmin silmä oli vain rähminyt vaihtelevissa määrin, mutta muuttui sitten yks kaks tomaatin väriseksi. Jätimme siis Tampereen näyttelyn 14.3 väliin. Muuten koirat ovat olleet terveitä. Molemmilla koirilla oli juoksu nut helmi-maaliskuussa, Riesalla vielä viikko jäljellä.


Cina oli viime viikonloppuna jälleen voi-voi luokassa Purinalla tokokisoissa. Muuten meni ihan suht ok, mutta Istuminen (meidän tosi varma liike) ja ruutu meni nollille. Lisäksi Cina oli pääosin vinkumatta ja kiljumatta, joten se oli erittäin positiivista. Seuraavat kisat on ensi sunnuntaina Lpr:ssa. Cinan kanssa ollaankin nyt treenattu paljon kisamaisesti ja liikkeenohjausta ja toivottavasti se on tuottanut noin vuoden voi-voi kisatauon jälkeen tulosta. Cinalla on nyt noin 10 kisaa takana voittajassa ja lisäksi vuoden kisatauko. Joten tätä voi kai kutsua uudeksi yritykseksi..

Riesa on myös aloittanut treenaamaan tokoa liikkeenohjauksella ja tarkoitukseni onkin nyt panostaa enempi Riesaan ja ottaa Cinan kanssa tokoilu rennommin. Lisäksi Riesa pääsee treenaamaan vähintään kerran viikossa agia nyt keväällä. Katsotaan, josko Riesakin nähtäisiin tokoareenoilla nyt kevään/kesän mittaan. Ohessa kuvia kevättalven hangilta. Mukana kuvissa novascotian noutaja Remu.

Ei kommentteja: