keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Pientä pintaremonttia ja Cina sairastaa osa 3

Helmikuu sitten tuli ja Kannelmäen asunto luovutettiin seuraavalle asukkaalle. Punkkaamme tätä nykyä, siis minä ja koirat, Hämeenlinnassa vanhempieni luona. Pieni pintaremonttimme on siinä vaiheessa, että meillä ei ole vessaa, keittiötä, eikä suihkua ja työkaluja ja remonttiroinaa ympäriinsä, joten koirien kanssa siellä asuminen on mahdottomuus. Niinpä jätimme isännän tylysti asumaan remontin keskelle ja pakkasimme tavarat ja suuntasimme hml:aan. No, töitä onneksi saan tehdä hml:n toimistolla ja viikonloput sitten menevät minunkin osalta rempatessa. EHkä se tästä...ei pitäisi sanoa ääneen, kop kop, mutta jos jo kuukauden sisällä minäkin pääsisin muuttamaan hml:sta Klaukkalaan =) Toivossa on hyvä elää!

Keittiö ja vessa

Myös Riesa tuntuu hieman stressaavan muutosta, sillä 8 tunnin työpäivän aikana se saa ihan uskomatonta sotkua aikaiseksi. Mielestäni se ei Kannelmäessä näin paljoa riehunut! Eilen meni isän arkkitehtipiirustukset kun en tiennyt, että isä säilytti niitä sänkymme alla........
Riesa sen sijaan muuten voi hyvin ja elämän iloa sillä on vaikka muille jakaa..


Riesa 27.1.2008

Cina sitten tähystettiin eilen. Lääkkeet loppuivat ja soitin ell, että mitä nyt tehdään sillä Cina oksenteli silloin tällöin edelleen pelkkää verta ja välillä ruokaansa, jos sattui jotain syömään. Lääkäri sanoi , että nyt jo sitten tähystetään, ei oteta mitään riskejä odottelemalla. Ja hyvä näin. Cina tähystetiin VetHausissa Hattulassa ja kaikki meni hyvin. Otettiin verikokeet, joidenka tuloksia osittain vielä odotellaan, ultrassa katsottiin kohtu ja sitten tähystettiin. Tähystyksessä näkyi, miten valtavan ärtynyt mahalaukun limakalvo oli. Mutta mitään vatsahaavaa tai muutakaan sinne kuulumatonta ei riemukseni löytynyt =)

Ilmeisesti johtuu joko stressistä tai sitten ruoka-aineallergiasta, joka on puhjennut ihan yks kaks =/
Stressin aiheuttajia tietty voivat olla Riesa (tosin miksi se tulisi vasta nyt?) ja sitten tämä meidän muuttoremppa ja tämä hmlssa punkkaus yms..pahvilaatikoitakin aloin pakkaan noin 3 viikkoa sitten eli menisi ajallisesti yhteen..

Tai sitten ruoka-aine jutut. Sanoin lääkärille että syö normisti nutro choicen lammas-riisi ruokaa. Lääkäri tarttui sanaan nutro ja sanoi, ettei vaan nutro nugetsia? Sanoin, että hei, nykyistä ruokaa ennen söi yhden säkin nugetsia..lääkäri sanoi, että hänellä on ollut useampi potilas, jolle kyseinen ruoka ei sovi ollenkaan vaan ovat oksentaneet jopa verta ??? Mitään todisteita tai tutkimusta hällä ei ole...mutta........että voisi ärtymys olla peräisin sieltä..mene ja tiedä...

No nyt on uudet lääkkeet ja hypoallergiselle tarkoitettu ruokaa, joten toivotaan että masu lähtee rauhoittumaan ja taas ollaan terveiden kirjoissa =) Toivossa on hyvä elää!

2 kommenttia:

Idatervu kirjoitti...

Pidetään täällä tassut ja sormet ristissä ja toivotaan että Cina pääsee taas terveiden kirjoihin

RistoM kirjoitti...

Täälläkin toivotaan Cinalle pikaista paranemista.
Siiri ja Kaapo